Ölmez ailesinin mutlu günü! FOTO GALERİ

Ölmez ailesinin mutlu günü! FOTO GALERİ

Hakkari’de yaşayan Ölmez ailesinden Fahri Ölmez görkemli bir düğün ile dünya evine girdi. Hakkari Belediye eşbaşkanı Cihan Karaman ve çok sayıda davetlinin Katıldığı düğün renkli görüntülere sahne oldu. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Merkeze Bağlı Geçimli köyünde yaşayan Ölmez ailesinden Fahri – Esma Ölmez çifti için görkemli bir düğün töreni düzenlendi. 

Çiftin düğünü Hakkari – Çukurca Karayolu üzerinde bulunan  Geçimli (Rındık) köyünde yapıldı. 

Düğüne Hakkari Belediye Eşbaşkanı Cihan Karaman, HDP İl Eşbaşkanı Sipan Turan, yeni dönem belediye meclis üyeleri Hakkari ve Çukurca‘nın kanaat önderleri, iş adamları, Ölmez ailesinin çevre illerdeki yakınlarının da aralarında bulunduğu çok sayıda  davetli katıldı.

Sağdıçlığını Necmettin Ölmez’in yaptığı ve yağışlı havaya rağmen iki gün süren düğünde renga renk yöresel elbiseler giyen davetliler Kürtçe müzikler eşliğinde doyasıya halay çekip eğlenirken, davetlilere yöresel yemek ikramında bulunuldu. 

Ölmez ailesi bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız Hakkari Belediyesi Eşbaşkanı Cihan Karaman ve diğer bütün davetlilere  teşekkür etti.

Hakkari Belediye Eşbaşkanı Cihan Karaman ise genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

foto-galeri-icin-tiklayiniz-005.png
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.