Öğrencisini taciz ettiğini anlatan Celal Şengör'e tepki yağdı

Öğrencisini taciz ettiğini anlatan Celal Şengör'e tepki yağdı

Celal Şengör'ün öğrencisini taciz ettiğini anlattığı video sosyal medyada yayınlandı. Binlerce kişi Şengör'e tephki gösterdi ve görevden alınmasını istedi.

İTÜ öğretim üyesi Prof. Dr. Celal Şengör'ün sosyal medyada paylaşılan ve bir öğrencisini taciz ettiğini anlattığı video tepki çekti.

Videoda Şengör, “Yanımda duruyor. O kadar kızdırdı ki eteğini kaldırdım, kıçına bir tokat attım. Bu, dehşete düştü. Baktım böyle bakıyor bana. Bana bak dedim baban bunu yaptı mı dedim. Babam bile böyle bir şey yapmadı dedi. Hah dedim eksik kalmış şimdi tamamlandı” ifadelerini kullandı.

Kadın örgütleri ve öğrenci toplulukları Celal Şengör'e tepki gösterdi. İTÜ Kadın Dayanışması, "Bizleri “terbiye” ettiğini sanan, akademide tacizi ve tecavüzü meşrulaştıran bu adamı okulumuzda istemiyoruz" açıklamasını yaptı. Öğrenci Sendikası da "Tacizcileri ve tacizi meşrulaştıran kişileri okullarımızda barındırmayacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.