Öğrencilerden “Hakkari Evde Kal, Kitap Oku” videosu

Öğrencilerden “Hakkari Evde Kal, Kitap Oku” videosu

Hakkari Valisi-Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık’ın başlattığı “Bir Kitap Bir İnsan” projesini, zorunlu tatil süresini evlerinde geçiren Anadolu Lisesi Öğrencileri “Hakkari Evde Kal, Kitap Oku” videosu çekti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Valisi/Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık’ın 2 yıl önce başlattığı “Bir Kitap Bir İnsan” projesini, zorunlu tatil sürecinde evlerinde geçiren Anadolu Lisesi öğrencileri, çalışma odalarında cep telefonlarından “Hakkari Evde Kal, Kitap Oku” videosu çektiler. Kısa sürede sosyal medyanın gündemine düşen video binlerce beğeni topladı.

Korona virüsü nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşları kitap okumaya davet eden öğrenciler, bu süreci evlerinde geçirmeyenleri de 14 kurala uymaya davet etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür ise," Projenin Hakkari'de tüm öğrenciler tarafından uygulandığını, bu süreçte öğrencilerin gerek EBA Tv'nin takibi gerekse kitap okuma alışkanlığını kazandırma noktasında gerekli takipleri yaptıklarını" söyledi.

VİDEO İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ

https://www.youtube.com/watch?v=vBDGFcbahPk

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.