Öğrenciler istedi, Hakkari'de okul bahçesine pota yerleştirdi!

Öğrenciler istedi, Hakkari'de okul bahçesine pota yerleştirdi!

Antalya’dan Türkiye’nin her yerine Basketbol hikâyesini anlatmak için seferber olan Emre Mahmut Şimşek gönüllere dokunmaya devam ediyor. Şimşek memleketi olan Hakkari'yide unutmadı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Türkiye’nin dört bir yanına basketbol sahası yaptırarak nice keşfedilmeyi bekleyen yeteneklerin gün yüzüne çıkmasını sağlayan Hakkarili Basketbolcu Emre Mahmut Şimşek, Doğup büyüdüğü memleketinde âşık olduğu sporu yaymak için Karşıyaka ilkokuluna Basketbol sahasının açılışını gerçekleştirdi.  


 Açılışa kendisine her zaman destek sağlayan Hakkâri Belediyesi kültür ve sosyal işler müdürü Ayhan Tunç’un yanı sıra onun gibi basketbol aşkını gelecek nesillere ulaştırmaya çalışan Fehim Şen ve abisi gördüğü Hakkâri Futbol tarihinin unutulmaz ismi Turan Şimşek katılarak Mahmut hocayı yalnız bırakmadılar.

Basketbolu çok sevdiğini, çocukken okulundaki 1 top ve pota ile 70 öğrenci bir arada oynayıp, kendisini geliştirdiğini ifade eden Şimşek,  "Basketbol sahası, topu veya malzemeleri armağan ettiğim okuldaki öğrencileri spor yaparken izlemenin gururunu yaşıyorum. Hayatım boyunca okullarda öğrencilere basketbol malzemesi dağıtmaya devam edeceğim" dedi.

9d8e6c58-6151-4b91-ae1a-77c570ab43cf-1.jpgbcdabc9d-0254-4730-a9ff-5b58ebf9eca9.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum