Oda başkanların Hakkari'de normalleşme istiyor

Oda başkanların Hakkari'de normalleşme istiyor

Hakkari ile Yüksekova Esnaf ve Şoförler Odası Başkanları Vali Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette esnafın sorunları ve sınır kapılarının durumu ele alındı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Tekin, Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Akboğa, Hakkari Şoförler Cemiyeti Başkanı Abdi Arslan, Yüksekova Esnaf  ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç ile Yüksekova Şoförler Cemiyeti Başkanı Yavuz Özcan'ın bulunduğu Oda Başkanları Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık'ı makamında ziyaret ettiler.

Görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Hakkari Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Tekin, vaka sayısının bitmesi ile birlikte Hakkari'de esnaf ve sanatkarlara dönük kısıtlamalarının kaldırılmasını talep ettiklerini belirtti. 

Pandemi döneminde esnafın karşılaştığı sorunların yanı sıra; Esendere, Üzümlü ve Umurlu Sınır kapılarının durumunun da ele alındığını belirten Tekin, "Verimli bir görüşme oldu. Salgın kısıtlamaları en kısa zamanda kaldırılacak. Üzümlü sınır kapısı açılıyor, Esendere İran'ın durumuna göre değerlendirilecek" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.