O Ses Türkiye köy versiyonu VİDEO

O Ses Türkiye köy versiyonu VİDEO

İsmail Ceylan isimli bir Instagram kullanıcısı paylaştığı videolar ile sosyal medyada güldüren anlara neden oluyor. Köyündeki çocuklarla O Ses Türkiye yarışmasını canlandıran Ceylan’ın videoları binlerce kez izleniyor.

Acun Ilıcalı'nın TV8'deki programı O Ses Türkiye, bu kez çocuklar tarafından canlandırıldı. Köylerinde kendi imkanlarıyla stüdyo kuran çocuklardan bazıları sunucu, bazıları izleyici, bazıları da jüri oldu.

Yeni Şafak'ın haberine göre köylerinde O Ses Türkiye yarışmasını canlandıran çocuklar, sahneye çıkışlarından jüri üyelerinin tepkilerine kadar her şeyi birebir yapıyorlar. Beğeni butonu olarak domates kullanan jürinin koltuğunu arkadaşları çeviriyor. Sosyal medyada izlenme ve beğeni rekoru kıran video İsmail Ceylan isimli köydeki bir genç tarafında çekildi. Ceylan, köy çocuklarıyla birlikte kurguladığı videoları sosyal medyadan paylaşıyor

TIKLANMA REKORU KIRIYOR'

Diyarbakır'da bir köyde çekilen görüntüler güldüren anlara neden oluyor. Köy çocuklarının O Ses Türkiye yarışmasını canlandırdığı video sosyal medyada tıklanma rekoru kırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.