O Alanında kendini ispat etmiş bir hekimdir

Merhaba değerli Hakkâri objektif haber okuyucuları sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.

 Bugün ki yazımda kendisi ile tanışmam da büyük sevinç duyduğum bir diş hekimini yazmak istedim. O özellikle implant konusunda kendisi adeta bölgede ispat etmiş biri. İşte o Hakkarili Halit Özkan. Van’da Den stop adlı iş yerinde kendisi gibi alanında uzman birkaç diş hekimi arkadaşıyla muayenehanesini açtı. Gülüşlerin dizgini ile uğraşmak onu tatmin ediyor. Özellikle estetik diş hekimliği ve implant konusundaki tecrübesi ona hastaları tarafından bol bol övgü yağdırmıştır. Mesleğini severek yapıyor, hastalarla direkt iletişim kurmasındaki mütevaziliği daha ilk görüşmeden belli ettiriyor kendisini. Hastaların ağrısını geçirmek, onları mutlu etmek gülüşlerine sebep olmak onu çok mutlu ediyor. Yanında staj gören bu mesleğin özünü kavramaya çalışan genç arkadaşlarına her türlü desteği vermede geri planda kalmıyor geleceğin diş hekimlerini yetiştiriyor şimdiden. En güzel mütevazilik de bu değil midir? Mesleğini çok iyi bilen birinin kendisi gibi kendi birikimini başkalarına yansıtarak topluma faydalı insanların yetişmesini sağlamak.

Kiminin borcu kimin duası kalacak

Hem kendini sömüren bir patron olacaksın

Hem de kaderi hastasının iki dudağı arasında kalan bir işçi

Hiçbir sınıfa uymayacak tarifi mesleğinin

 Belli hijyen kuralları içinde oluşturulmuş bir ortamda hastalarına en iyi hizmeti vermeye çalışıyor. Mesleğinin her zaman gelişime açık olduğunu ve hastanın yüzündeki o tebessümün, o gülüşün mekanına çok farklı bir heyecan verdiği apaçıktır. Yapılacak işleri hastasına açıklarken iletişim becerisini güzel samimi cümlelerle koruyor, insanlara daha çok güven ve memnuniyet veriyor. O sadece diş çıkartıp ağrı geçirmiyor. Adeta hastasının yaşam kalitesini yükseltiyor. Kişilerin iletişimde güzel gülüşünün ayrı bir yeri olduğunu belirtiyor, insanların gülüş tasarımı üzerine sürekli bir uğraş halinde. Kendisine gelen hastaların daha beyaz daha sağlıklı bir gülüş görünmesini sağlıyor.

Bu duygu ve düşüncelerle, Büyük fedakarlıklarla ağız ve diş sağlığının bilincini oluşturmak ve iyileştirilmesini sağlamak için emek sarf eden bütün diş hekimlerine teşekkür ediyorum.

Emeğinize sağlık…

1ba72b7f-2340-42f1-be5b-152ed8dcc4c0.jpg

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum