Nusaybin'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 10 Yaralı

Nusaybin'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 10 Yaralı

Öğrenci servisi ile 2 aracın kartıştığı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde öğrenci servisi ile 2 aracın kartıştığı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.

Kaza, Nusaybin İlçesi'nden geçen İpek Yolu'ndaki Yazyurdu Köyü kavşağında meydana geldi. Mehmet Burhan Baş (39) yönetimindeki 21 BK 749 plakalı bir ilaç firmasına ait araç ile Şırnak'ın Cizre İlçesi istikametine giden Cevdet Yılmaz yönetimindeki 54 SB 784 plakalı TIR, kafa kafaya çarpıştı. Kazanın etkisiyle savrulan ilaç firmasına ait araç, yol kenarında bekleyen Ali Duman yönetimindeki 42 RN 063 plakalı öğrenci servisine çarptı. 3 aracın karıştığı kazada sürücü Mehmet Burhan Baş, olay yerinde hayatını kaybederken, 9'u öğrenci ve TIR sürücüsü Cevdet Yılmaz olmak üzere 10 kişi hafif şekilde yaralandı.

Kazanın yaşanmasının ardından olay yerine sevkedilen ambulanslarla yarılar, Nusaybin Devlet Hastanesi'ne götürülürken, yaralı taşıyan ambulanslardan biri de karayolu kenarındaki bir levhaya çarptı. Bu kazada da can kaybı yaşanmazken, ambulans maddi hasar meydana gledi. Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve tedavi altına alınan yarılarının durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

jhj.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.