Nişanlı çift, minibüsten inip kaza yapan araca binmiş

Nişanlı çift, minibüsten inip kaza yapan araca binmiş

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bulunan pikniğe giderken araçlarının şarampole yuvarlanması sonucu ölen 6 kişiden, nişanlı çift Aysun Er ve Savaş Bayram yan yana toprağa verildi. Çiftin yolculuğa, bir minibüsle çıktığı ancak minibüs rampada zorlanınca kaz

 Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bulunan Cilo Sat Buzul Gölleri’nde pikniğe giderken araçlarının şarampole yuvarlanması sonucu ölen 6 kişiden Aysun Er ve Savaş Bayram, 6 ay önce nişanlanmıştı. Dün yaşanan kazada aynı araçta yan yana öldüler, yan yana gömüldüler. Çiftin tabutlarına aileleri tarafından örtü ve duvak asıldı.

6 ay önce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde işe başlayan Aysun Er (31) ile Yüksekova Vergi Dairesinde memur olan Savaş Bayram (32), düğün yapmayı planlıyordu. Aysun Er bayramdan sonra Savaş ile hayatını birleştirecekti. Savaş Bayram ise düğünden sonra ayrı çıkacağı evi kiralayıp eşyalarını döşemişti. Ancak kazada ikisi de vefat etti.

Er ve Bayram’ın tabutları musalla taşında yan yana konuldu. Er’in tabutunun üzerine duvak asılırken, Bayramın ise tabutuna kırmızı örtü serildi. Cenazeler akşam namazının ardından Orman Mahallesinde bulunan aile mezarlığında yan yana defnedildi.

Bu arada çiftin yolculuğa, kaza yapan araçla değil hemen arkadan gelen bir minibüsle çıktığı öğrenildi. Ancak Er ve Bayram, minibüs rampada zorlanınca bu kez inip kaza yapan araca bindi. Kazada çiftin de aralarında bulunduğu 4’ü MEB personeli 6 kişi ölmüş, bir kişi yaralanmıştı. (DUVAR)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.