Nergis Düğün Salonu yeni sezona hazır

Nergis Düğün Salonu yeni sezona hazır

1 yıldır Hakkari’de faaliyette bulunan Nergis Düğün salonu; düğün, nikah, kına gecesi ve diğer tüm özel davet, kurumsal toplantı ve organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Tam donanımlı ile göz kamaştıran Nergis Düğün salonu düğün paketleri, mükemmel şıklıktaki dekorasyonu, servis kalitesi ve özel menü seçenekleriyle, düğün, nişan, kına, toplantı ve aklınıza gelebilecek tüm özel gün ve organizasyonlar için hizmetinizde. 

Düğün – Nişan ve Özel Günleriniz için Hakkari yöresine ait zengin yemek çeşitleri ile bin kişilik kapalı alanı olan salonun özel yemekhanesi bulunuyor. 

Misafirlerinizi modern ve konforlu bir ortamda ağırlamak istiyorsanız hemen arayın önceden rezervasyonunuzu yaptırın. Düğün sezonun ile birlikte hafta içi ve hafta sonu hizmet veriyoruz. 

Dışarıda oto araç parkı, içerisinde internet hizmeti, gelin odası, mescit bölümü, mutfak bölümü, lüks bay ve bayan lavaboları bulunan mekan modern görüntüsü ile düğün sezonun başlamasıyla eraber yeni evlenecek çiftlere ev sahipliği yapmaya hazır. 

ADRES: Merzan Mahallesi Fen Lisesi aşağısı

İletişim: 0438 211 4949

GSM: 0533 342 6874

2-392.jpg

3-320.jpg4-279.jpg5-199.jpg1-422.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.