Necmettin Öğretmenin babasından 'Kardeşlik' çağrısı

Necmettin Öğretmenin babasından 'Kardeşlik' çağrısı

PKK tarafından öldürülen Necmettin öğretmenin babası: 'Tek isteğim bu ülkede kardeşlik olsun'

Tunceli-Pülümür karayolunda kaçırılan ve PKK tarafından öldürülen öğretmen Necmettin Yılmaz'ın babası Hamit Yılmaz, açıklamalarda bulundu. Yılmaz, 'tek isteğim bu ülkede kardeşlik olsun kimsenin canı yanmasın' dedi.

PKK tarafından öldürülen Necmettin öğretmenin babası: 'Tek isteğim bu ülkede kardeşlik olsun'
Urfa'nın Siverek ilçesinde görev yapan öğretmen Necmettin Yılmaz, Dersim'de PKK tarafından öldürülmüştü. Necmettin öğretmenin babası Hamit Yılmaz, açıklamalarda bulundu. 

Hamit Yılmaz, "Kimseye bir kinim, nefretim yoktur. Hayatım boyunca dil, din, ırk ayrımı yapmadım, çocuklarımı da böyle büyüttüm. Biz bu ülkede nereli olursa olsun yıllarca birlikte kardeşçe yaşadık, kardeşçe yaşamaya da devam edeceğiz. İnşaatlarda çalıştığım yıllar boyunca ülkenin her yerinden gelen arkadaşlarımla soframı, ekmeğimi paylaştım. Tunceli'ye gittiğimde de çok büyük yardım ve ilgi gördüm. Tunceli'de de Urfa Siverek'te de ilgi çok önemliydi, çok değerliydi benim için. Bir oğul kaybettim, şimdi görüyorum da binlerce oğul kazandım. Tek isteğim bu ülkede kerdeşlik olsun, kimsenin canı yanmasın" dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum