Musluktan çamurlu su akıyor

Musluktan çamurlu su akıyor

Hakkari'nin Keklik pınar Mahallesinde musluktan su yerine çamur akıyor!..

HAKKARİ OBJEKTFİ HABER

Hakkari’de Soğuk geçen kışın etkisi mevsimin son ayında da devam ederken, su depolarında meydana gelen azalmalar sebebiyle kent merkezindeki bütün evlere 1 gün arayla sadece birkaç saat su veriliyor. Su sorunun devam ettiği kentte, Hakkari Belediyesi İtfaiye ekipleri evlere tankerle su taşıyarak vatandaşın mağduriyetini gidermeye çalışıyor.

Keklikpınar Mahallesin de bulunan bir çok evin musluğundan çamurlu su aktığı gözlendi. Mahalle sakinleri durumdan duydukları rahatsızlığı dile getirirken, amatör kameralarla evlerin musluklarından  akan kötü suyu çeken vatandaşlar yetkililerden duruma çözüm bulmalarını isteyerek, şikayetlerini dile getirdi.

Mahalle sakinleri; Bu suyu banyo, bulaşık, ve çamaşır yıkamanın yanı sıra yemeklerde, içme suyu olarak kullanıyoruz. Su sadece bizim değil kentte yaşayan herkesin sağlığı tehlikede, Belediye Başkanımız Cüneyt Epcimden bu duruma biran önce çözüm bulmasını rica ediyoruz.” dediler. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.