MÜSİAD Hakkari şubesi açıldı

MÜSİAD Hakkari şubesi açıldı

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Hakkari şubesi açıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi İpekyolu üzerinde açılan MÜSİAD şube başkanı genç iş adamı Adnan Öveç, Coğrafyası zor bir yerde yüreğini taşın altına koyarak ben gencim ve gençler adına bir şeyler yapmak istiyorum dedi.

 MÜSİAD Hakkari il temsilcisi Adnan Öveç; 'Artık Hakkari’nin de Türkiye ekonomisinde katkı sunan bir il olacağını ve bunu kararlılıkla sürdüreceğini belirtti. Hakkın ve hukukun, adaletin, eşitliğin sağlandığı iş insanlarımızın ulusal ve Uluslararası alanda yapacaklar ve iş fırsatları ile ilimize ve ülkemize fayda sağlayıp istihdamı artırmak gençlerimizin fikirlerini geliştirmek ve desteklemek için Biz MÜSİAD olarak hazırız HAKKARİ  MÜSİAD il Temsilciliğini YÜKSEKOVA ilçemizde milletimizin hizmetine açıyoruz. Hakkari’miz için milletimiz için Hayırlara Vesile Olur İnşallah.

 İlimizin kalkınması için Hakkari Algısını değiştirmek, ilimizde istihdam oluşturmak ve gençlerimiz için Hakkari MÜSİAD olarak;

*Girişimcilik kültürünü geliştirmek

*Yüksekova da kendi imkanı ile Drone yapan Bedran TÜNER gibi beyinlerin fikirlerini değerlendirip Melek yatırımcı çekmek

*yurt içi ve Yurt dışı yatırımcı çekmek (maden yatacakları-sınır kapıları- organize sanayinin etki işlenmesini

Saplamak )

*Sosyal girişimcilik alanında yeni fikirler oluşturmak

*Devletine milletine bağlı bir millettin aidiyet duygusunu pekiştirmek

*Dünya matematik birincisi Yusuf Eymen Velieceoğlu gibi çocuklarımızın geleceğine katkı sunmak

*Yeni bir yaşam alanı oluşturmak burda faaliyetler gerçekleştirmek

Hakkari’nin medyadaki algısını değiştirmek Türkiye ekonomisine katkı sunan bir il olma yolundaki bu adımında Bizim MÜSİAD olarak bir derdimiz ve hayalimiz var. Bu hayallerimizi  gerçekleştirmek için desteklerimizi sunmak bizleri daha fazla sorumluluk almaya ve daha fazla çalışmaya yönlendirecektir.

Allah nasip ederse milletimize mahcup olmadan güzel işleri yapmayı hedefliyoruz.

Saygılarımla ...

ADRES: Hakkari/Yüksekova İpekyolu caddesi iş bankası üstü

21c20b44-08b9-4823-989f-e21295bd6058.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum