Muradiye Şelalesi kış modunda FOTO GALERİ

Muradiye Şelalesi kış modunda FOTO GALERİ

Her mevsim farklı bir güzelliğe sahip olan ünlü Muradiye Şelalesi, soğuk havanın etkisini artırmasıyla kısmen donarak kış moduna geçti. Görkemli manzarası ile büyüleyen Muradiye Şelalesi her mevsim ziyaretçi akınına uğruyor.

Van'ın Muradiye İlçesi'nde bulunan Muradiye Şelalesi, Tendürek Dağı'ndan beslenen Bend-i Mahi çayı üzerinde bulunuyor.

Sputnik'ten Sertaç Kayar'ın haberine göre, 50 metre yüksekliğe sahip şelale her mevsim ayrı bir görsel manzarası ile dikkat çekiyor. Bahar aylarında rengarenk görüntüye sahip olan şelale, kış aylarında ise donarak suları buzdan kristallere dönüşüyor.

İl merkezine 80 kilometre uzaklıkta bulunan şelale her mevsim fotoğraf tutkunlarının vazgeçilmez mekanları arasındaki yerini alıyor. Türkiye'nin önemli güzelliklerinden biri olan şelale, yerli ve yabancı turistlere ev sahipliği yapıyor. 

foto-galeri-icin-tiklayiniz-005.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.