Muhtarlardan engelliler derneğine ziyaret!

Muhtarlardan engelliler derneğine ziyaret!

Hakkari Muhtarlar Derneği Başkanı Sümbül Mahallesi Muhtarı Ferdi Aksaç, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bedensel engelliler derneğini ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Başkan Aksaç, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Hakkari muhtarlar derneği yönetim kurulu üyeleri olarak ilimizde faaliyet gösteren Hakkari Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin'i ziyaret ettiklerini söyledi.

Aksaç, Başkan Keskin'i ilde engeli vatandaşlarımıza vermiş olduğu tekerlekli sandalye ve diğer hizmetleri için teşekkür belgesini takdim ettiklerini ifade etti.

Hakkari Bedensel Engelliler Başkanı Mesut Keskin ise İlimiz merkez mahallerine yıllarca ihtiyaç sahibi Engellilerimize sayısız Tekerlekli sandalye verdik. Ancak muhtarlarımız tarafından ilk defa bu anlamlı plaketi alıyoruz.

Dolaysıyla Hakkari Muhtarlar Derneği Ferdi Aksaç başkanın ve yönetim kurulu Yıldırım Yılmaz Abdullah Kahraman Kemal Erol şahsında tüm muhtarlarımıza teşekkür ederim dedi.

muh.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.