Muharrem İnce: Her şeyi önümüzdeki hafta açıklayacağım

Muharrem İnce: Her şeyi önümüzdeki hafta açıklayacağım

Parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce, önümüzdeki hafta her şeyi açıklayacağını söyledi.


Parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce, CNNTÜRK'e yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki hafta Ankara'ya gideceğim. Ankara'da ne yapmak istediğimi, neler olduğunu anlatacağım. Hakkımda bir sürü yalanlar, iftiralar var. Pek çok ipe sapa gelmez adam açıklama yapıyor. Bunları duyuyorum, kulaklarımı kapadım. Önümüzdeki hafta Ankara'da her şeyi detaylarıyla açıklayacağım" dedi.

İnce sözlerini şöyle sürdürdü:

Arkadaşlarım da ben de iddiaları takip ediyorum, yazılıp çizilenleri tümünden haberim var. Pek çok gerçekler var, pek çok yalanlar var. Hain, bölücü diyenlerin hepsini biliyorum. Kim hain, kim bölücü önümüzdeki haftayı beklesinler. Biz Atatürk’ün partisinin 40 yıllık neferiyiz. Onun için biraz sabır.”

İnce Twitter üzerinde yaptığı açıklamada da eski Bakan Yaşar Okuyan'a dava açacağını söyledi.

Okuyan, ‘Söz Meclisten İçeri’ adlı programda İnce hakkında şöyle konuşmuştu:

“Muharrem İnce’yi tanıyorum, yapabilir. Çünkü egosu çok gelişti cumhurbaşkanlığı seçiminde, çok yanlış işler yaptı. En son AKP’nin Ayasofya’da dini pazarlamasına kendini alet etti. Orada senin ne işin var? Cuma namazını sen Yalova’da kıl, başka camide kıl. Oraya niye gidiyorsun? Hoş bir şey değil. Delege de kurultayda ilgisizliğiyle ona tavır koydu gördüğüm kadarıyla. Yapısını bildiğim için böyle bir teşebbüsü olursa hayret etmem. Ama bir tavsiyem şu, parti kuracağına turşu kur kışın daha iyi gelir. Parti kursan ne olacak?”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.