Muharrem İnce Hakkari’de konuştu: Buradan Gönül köprüsü kuracağız 

Muharrem İnce Hakkari’de konuştu: Buradan Gönül köprüsü kuracağız 

CHP eski milletvekili Muharrem İnce, 'Memleket Hareketi' sloganıyla başlattığı gezileri kapsamında Hakkari’ye geldi. Vatandaş ve esnaflar ile buluşan İnce gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.  

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

CHP’nin 2018’de Cumhurbaşkanı adayı gösterdiği eski Milletvekili Muharrem İnce 4 Eylül tarihinde Sivas’ta başlattığı 'Memleket Hareketi' programı kapsamında Hakkari’ye geldi.

Seçim otobüsü ile kente giriş yapan İnce otobüsten vatandaşları selamladı. Bulvar ve Cumhuriyet caddelerinde esnafla buluşan İnce halkla sohbet edip çocuklar ile top oynadı. 

Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen İnce, sosyal mesafe ve maske kuralına da dikkat etti.

Türkiye'yi karış karış gezeceğini belirten İnce, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

'Türkiye'n,in bir milli üretim seferberliğine ihtiyacı olduğunu söyleyen ince, Türkiye'nin bir barışmaya ihtiyacı olduğunu kaydetti.

İnce; Türkiye'nin Barışıp büyüyüp ekonomik olarak adil bölüşmeye ihtiyacı var. Türkiye'nin çelikten betondan köprülere ihtiyacı var ama Türkiye'nin gönül köprülere de ihtiyacı var. Hep toprak bütünlüğünü savunuyoruz ama insan bütünlüğünde lazım. yani bu pandemi ortamında insanlar sokağa çıkamazken Hakkarilinin hatırını sormak siyasetçinin görevidir. Siyaset tutuk insanların işi değil tutkulu insanların işidir. onun için bugün sabah Vandaydık şimdi ise Hakkari'de esnafımızla yurtaşımızla sohbet edeceğiz. Buradan Gönül köprüsünü kurmaya devam edeceğiz'' dedi.

Eski CHP’l İnce, kent ziyaretlerinden sonra geldiği heyet ile birlikte Hakkari’den ayrıldı.

2-20200910133037.jpg3-20200910133037.jpg4-20200910133037.jpg5-715.jpg7-354.jpg9-168.jpg10-147.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum