Müftü Gürbüz: Engeller hizmetlere mani değildir

Müftü Gürbüz: Engeller hizmetlere mani değildir

Hakkari İl Müftülüğü pandemi sürecinde sosyal medya hesapları ve çevrim içi toplantılarla hizmetlerini sürdürüyor.


HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Müftüsü Faruk Gürbüz, koronavirüs sürecine ilişkin Diyanet Habere açıklamalarda bulundu.

Covid 19 hastalığı devam ettiği müddetçe sosyal medya hesaplarını takip etme, çevrim içi toplantılar yapma ve katılım sağlamanın önemine değinen Gürbüz, “Pandemi öncesi, birbirinden uzak  ve zor bir coğrafyada bulunan yerleşim yerlerimizdeki vatandaşlarımızın ayağına hizmetlerimizi ulaştırma gayreti içerisinde idik. Bayanlar, gençler, çocuklar, engelliler, yeni evlenen veya evlenecek olanlar ile halkımızın diğer kesimlerine yönelik cami içi ve cami dışında yapılan faaliyetlerimizin vatandaşlarımızda yarattığı memnuniyet mutluluğumuza vesile oluyordu.” ded.  

'Pandemi sürecinde vatandaşlarla aynı ortamda bulunma imkanından mahrum kaldık' diyen Gürbüz. sosyal medya ve çevrim içi toplantılarla seslerini duyurma gayreti içinde olduklarını belirtti.

Engellerin hizmetlerine mani olmadığını vurgulayan Gürbüz, şunları söyledi: "Allah’a şükürler olsun ki bu sayede oldukça yüksek bir sayıya ulaşma imkanımız oldu.  ‘Engeller hizmetlere mani değildir’ şiarıyla sosyal medya hesaplarımız ve çevrim içi toplantılarla yapmaya başladığımız bayan, engelli, çocuk ve gençlerle buluşma faaliyetleri, pandemi sürecinde aile eğitimleri, yeni evlenen veya evlenecek olanlara yönelik evliliğe ilk adım seminerleri ve kadınlara yönelik hatim programları gibi alanlarda hizmetlerimiz aralıksız devam etmektedir. Bu vesileyle vatandaşlarımızın sosyal medya hesaplarımızı takip etmeleri ile  görevlilerimizce paylaşılacak linklerimizden çevrim içi toplantılarımıza katılmaları yönünde gayret göstermelerini istemekteyiz. Ayrıca ilan edildikten sonra müracaat gerektiren faaliyetlerimize katılım sağlamak için Müftülüğümüzün ilgili birimlerine başvurmalarını ve detaylı bilgi almalarını sayın halkımızdan talep etmekteyiz.“

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.