Müdür Kaya'dan Ramazan Bayramı mesajı

Müdür Kaya'dan Ramazan Bayramı mesajı

Hakkari Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih Kaya Ramazan Bayram nedeniyle bir mesaj yayımladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Müdür Kaya mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bolluk, bereket ve huzurun doyasıya yaşandığı, rahmet, mağfiret ve cömertliğin doruk noktasına ulaştığı bir Ramazan ayını daha tamamlayarak, Ramazan Bayramı’na huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Toplumsal yaşamımızda önemli bir yeri bulunan bayramlarımız, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerdir.

Tüm Dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Bayram süresince salgınının halk sağlığı açısından oluşturabileceği riskleri göz önüne alarak alınan tedbirler kapsamında
81 ilde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması bu yıl Ramazan Bayramını evlerimizde kutlayacağız.  Bayram süresince, ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de bayramda bir yerlere gidemiyorum diye sakın üzülmeyin. Bu bayramı rahat ve huzurlu bir şekilde geçirebilmemiz için kendinize, ailenize ve sevdiklerinize dilediğiniz gibi vakit ayırabilirsiniz. Eş, dost, akrabalar ve uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızı ve yakınlarınızı telefonla arayarak bayramlaşma vesilesiyle sohbet edebilirsiniz.

Unutmamalıyız ki; bu güzel bayramı, bugün ülkemizde huzur içerisinde yaşayabilmemizi, mukaddes değerleri uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesileyle, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyorum. En değerli varlıklarını bu vatan için feda eden şehitlerimizin aileleri, hepimize emanet ve başımızın tacıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyor; sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle bayramınızı en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunuyorum"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.