'Mucit Abla' Çukurca'da öğrencilere bilimi sevdirdi

'Mucit Abla' Çukurca'da öğrencilere bilimi sevdirdi

Hakkari Çukurca Kaymakamlığı'nın daveti üzerine ilçeye gelen 'Mücit Abla' lakaplı Elçin Yalçıneli, 2 gün boyunca yaptığı 'Küçük Mucitler gösterisi' ile çeşitli okullarda giden yüzlerce çocukla bir araya gelip bilimi sevdirdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER/ÇUKURCA

Çukurca Kaymakamlığı'nın daveti üzerine ilçeye gelen 'Mücit Abla' lakaplı Elçin Yalçıneli, 2 gün
boyunca yaptığı 'Küçük Mucitler gösterisi' ile çeşitli okullarda giden yüzlerce çocukla bir araya gelip
bilimi sevdirdi.

Çocuklara bilimi sevdirmek amacıyla "Küçük Mucitler Gösterisi" yapan Elçin Yalçıneli, yıllarca binlerce çocukla bir araya geldi. Davet üzerine Çukurca’ya gelen Elçin Yalçıneli, Şehit Bilal Soybilgiç Ortaokulu konferans salonunda 400 öğrenciyle bir araya gelen Yalçıneli, aynı zamanda köylerde eğitim öğretim gören çocuklarla bir araya gelip çocuklara çeşitli malzemelerle yaptığı gösteriler öğrencileri şaşırttı. Şaşkın bakışlar arasında Yalçıneli'ni gösterilerini izleyen öğrencilerden bazıları da sahneye çıkarak, aynı gösterileri denedi.

Konu ile ilgili ilçe Milli Eğitim Müdürü Ceyhan Doğan’ın yaptığı açıklamada; Öğrencilerimize bu imkanı sağlayan ilçe kaymakamı Sayın Temel Ayca’ ya teşekkür ederiz' şeklinde konuştu.

01-084.jpg02-064.jpg03-065.jpg04-059.jpg07-037.jpg06-036.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum