'Morven' giyim mağazası Hakkari'de %30 indirim kampanyası başlattı

'Morven' giyim mağazası Hakkari'de %30 indirim kampanyası başlattı

Hakkari’de hizmet veren “Morven Giyim Mağazası” tüm ürünlerde %30 indirim fırsatı başlattığını duyurdu.

Yaklaşık bir yıldır Hakkari’nin Çölemerik Caddesi AHS karşında bulunan Belediye dükkanlarında hizmet vermeye başlayan ve giyim sektöründe şıklığın adresi olarak bilinen Morven’nin Mağazası dikkat çeken bir kampanyaya imza atarak özel indirim kampanyası başlattı.

1987 yılında Hatay'da moda dünyasına tutku ile atılan "Modada fazlası" sloganı ile Türkiye'de onlarca mağaza ve 22 corner dünyada ise 5 kıta ve 30'dan faza ülke ile geniş bir coğrafya ve müşteri kitlesine ulaşan 'Morven' giyim mağazası, Hakkari'de %30 indirim kampanyası başlattı.

Mağaza yetkilisi Adem Tuncer; Tasarıma verdiği önem ile yılda iki koleksiyon oluşturmakta ve müşterilerimizin beğenisine sunmaktayız. Mağazamız 18 - 30 ve 30 – 50 yaş aralığında smart casual, klasik ve damatlık koleksiyonları ile moda trendlerini takip eden erkeklerin moda ihtiyaçlarını karşılamak üzere konumlandırılmıştır. Ulaşılabilir fiyatları ile toplumun tüm kesimlerini kucaklayan mağazamız, şık giyinmeyi standartlaştıracak bir fiyat politikası izlemektedir' dedi.

ADRES: Belediye dükkanları AHS karşısı Hakkari/Merkez 0506 819 36 55

03-046.jpg02-040.jpg01-057.jpgdsc_0062.jpg04-047.jpg05-031.jpg

foto-galeri-icon-010-1.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.