Modern bir şehre doğru 'Hakkari'

Modern bir şehre doğru 'Hakkari'

Hakkari Belediye Başkanlığın “2017 Hakkari Dönüşüm Programı” kapsamında Hakkari’ye modern bir şehir görünümü kazandırmaya yönelik yapmış olduğu çalışmalara bir yenisi ekleniyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

 Hakkari Şehir merkezinde yapılan prestij cadde uygulaması, peyzaj çalışmaları, estetik duvar uygulaması ile Hakkari’ye modern bir görünüm kazandıran Belediyemiz çalışmalara “Hakkari Estetik-Dekoratif Kent Aydınlatması” projesi ile devam ediyor.

Şehir merkezindeki aydınlatma direklerine yönelik olan proje çarşı merkezi Bulvar Caddesi üzerinde her iki kaldırım üzerinde estetik- dekoratif ve tamamı led ışıklandırmalardan oluşan özel imalat direklerin yerleştirilmesi ile başladı. Kaldırımlarda direk montajlarının tamamlanması ile orta refüjlerde devam edecek.

EPCİM: “HAKKARİ İÇİN BİR PROJEMİZ DAHA HAYATA GEÇİYOR”

Proje ve çalışmalara ilişkin açıklamada bulunan Belediye Başkan vekili Cüneyt Epcim; “Hakkari’ye hizmet yapmanın ötesinde Hakkari’ye en iyi, en kaliteli, en verimli ve en doğru hizmetleri kazandırmak için çalışıyoruz. Bunun için işin başında Hakkari Belediyesi olarak ‘2017 Hakkari Dönüşüm Programı’ hazırladık. Bu kapsamda Hakkari’nin temel sorunlarını çözmek için projelerimizi önümüze alarak ilerliyoruz. Bugün üzerinde özenle çalışarak Hakkari’mizi modern bir şehir yapmaya yönelik hazırladığımız bir projemiz daha hayata geçiyor.  Hakkari sokakları estetik-dekoratif aydınlatma projemiz ile artık daha modern, daha estetik ve daha dekoratif bir görünüme kavuşmuş olacak. Şimdiden Hakkari’mize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

aab36630-3a30-4f2d-8412-1342e5f7ca04-(1).jpg03f2227c-2208-4ff1-9e9b-59bc6084291e.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum