Van'da Gençlik Festivali düzenlenecek!

Van'da Gençlik Festivali düzenlenecek!

Van'da 7- 9 Eylül tarihlerinde GezginFest Van isimli gençlik festivali düzenlenecek.

Van'da birçok sanatçının katılacağı GezginFest Van festivali, 7-9 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek. Festivalde; Athena, Kardeş Türküler, Manga gruplarının yanı sıra,  Mohsen Namjoo, İlkay Akkaya, Teoman, Selda Bağcan, Can Bonomo ve Ahmet Aslan gibi ünlü sanatçılar sahne alacak. 

Festivale yoğun talep olduğunu kaydeden festival gönüllüsü Celil Çelik, Hakkari ve ilçelerinden de katılım beklediklerini kaydetti. Çelik, "Doğunun ilk müzik festivali özelliğini taşıyan GezginFest Van, 7- 9 Eylül 2018 tarihlerinde gerçekleşiyor. Türkiye' nin en büyük line- up'larından birine ev sahipliği yapacak olan GezginFest Van, Van Gölü kıyısında bulunan Gevaş Ada İskelesi yanında yapılacaktır. Interrail Turkiye & Hayal Kahvesi ortaklığında yapılacak proje,  sosyal farkındalığı öne çıkarmakla birlikte, farklı kültürleri seyahat, sanat ve müzik ile birleştirecektir.   İran, Azerbaycan, Ermenistan gibi ülkelerden sanatçılar ile world music temasında, çizgi dışı bir etkinliğe imza atılacaktır.

Van' da ilk defa yapılacak festivalde; sosyal yaşam alanları, oyun parkları, kütüphaneler, engelli çocuklarımızın eğlenebileceği parkurlar ve hayalini gerçekleştirmek isteyen tüm güzel insanların unutamayacağı bir 3 gün hayal edilmektedir. İnsanı ve doğayı seven, hayvan dostlarımıza şefkat gösteren, ‘‘mutluluk paylaştıkça güzeldir’’ felsefesini benimseyen festival topluluğu amaçlanmaktadır." dedi.

Çelik, "Bu festivale katılmak için BİLETİX veya Van satış noktalarından bilet alınmalıdır. 3 ayrı bilet seçeneği olan festivalin bilet fiyatları ve içerikleri ise şöyle: Günlük : festivale gelmek istediğiniz günü seçip gelebilirsiniz. Bilet sadece seçilen günlerdeki konserler için geçerli olup fiyati 80 TL'dir. Kombine; 3 günlük etkinlik boyunca tüm konser ve etkinliklere katılım imkanı sağlar. Kamp alanına giriş yapılamaz. Bilet fiyatı 110 TL'dir. Kombine+kamp : Tüm etkinliklere, konserlere ve kamp alanına sınırsız giriş imkanı sağlar. Bilet fiyatı 130 TL'dir" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.