Tekin'den Demirci'ye destek mesajı

Tekin'den Demirci'ye destek mesajı

31 Mart 2019 seçimleri için Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Durankaya belde belediye Başkanlığına aday adayı müracaatı yapan önceki dönem gençlik kolları il Başkanı Rıza Tekin, aday gösterilen İsmail demirci'ye destek mesajı yayınladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

 Tekin yayınladığı destek mesajında şu ifadelere yer verdi;

''Öncelikle il,  ilçe ve belde belediye Başkanlığa aday adayı olan Birbirinden değerli dava arkadaşlarımı tebrik ediyor, Ak Parti çatısı altında her zaman baş tacı olduklarını belirtmek istiyorum ALLAH hepsinden razı olsun.1 mart 2019 seçimleri için Adalet ve kalkınma partisinden Durankaya belde belediye Başkanlığına aday adayı müracaatımı yaptım.Genel merkezimizin takdiri ve onayları ile kıymetli büyüğüm İsmail Demirci bey efendinin adaylığına karar verildi.Beldemize yatırımların devam etmesi için bu göreve layık görülen İsmail demircinin Etrafında toplanıp kenetlenip sahip çıkmamız gerekmektedir.Gün birlik olma, Gün beraber olma, Gün kenetlenme günüdür Ak Parti BEN değil, BIZ duygusu ile hareket eden bir davadır. Şeklinde konuştu.

Tekin; ‘Beldemiz hizmetin en güzeline layıktır.Beldemize daha Güzel yarınların inşasına katkı vermek için tüm gücümle partime ve Belediye başkan adayımız Sn. İsmail demirci beye gereken desteği vermeye hazırım. ALLAH yar ve yardımcısı olsun’’ dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.