Şehit ve Gazi Çocukların onuruna yemek verildi

Şehit ve Gazi Çocukların onuruna yemek verildi

23 Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı vesilesi ile Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muammer Alper tarafından Hakkâri’li Şehit ve Gazi çocukların onuruna Hakkari Ordu evinde verilen yemekte ağırladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Şehit ve Gazi çocuklarımızla tek özel ilgilenen Tuğgeneral Alper, bu tür etkinlikler için Ordu evinin her zaman kendilerinin hizmetinde olduğunu söyledi.

Çocuklara tek tek dağıtılan hediyelerden sonra toplu fotoğraf çekildikten sonra program sona erdi.

Tuğgeneral Alper Paşa’nın Şehit ve Gazi çocuklarına göstermiş oldukları sıcak ve samimi ilgi ise çocukları mutlu etti.

Hakkari Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Abdurrahman Er, Dernek olarak Tugay Komutanımızın Şehit ve Gazi ailelerimizin çocuklarına göstermiş oldukları samimi ve yakın ilgilerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz dedi.

 Yemeğe Şehit ve Gazi çocukları ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı ve Dernek yönetim kurulu üyeleri Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muammer Alper Kurmay Başkanı Albay Hamdi Ünal Akmeşe, Merkez komutanı Albay Engin Kardeş ve diğer rütbeliler katıldı.

Şehit ve Gazi çocuklarımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakaları için Tugay Komutanı Tuğgeneral Muammer Alper'e dernek adına teşekkür belgesi taktim edildi. 

sehit-cocuklari-6.jpgsehit-cocuklari-4.jpgsehit-cocuklari-5.jpgsehit-cocuklari-8.jpgsehit-cocuklari-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.