Orman ailesinin mutlu günü

Orman ailesinin mutlu günü

Hakkarili genç muhasebeci Mazlum Orman ve Sevda Orman çifti iki gün iki gece süren görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkarili mali müşavir ve serbest muhasebeci Reşit Orman’ın yanında çalışan yeğeni genç muhasebeci Mazlum Orman hayatını Sevda Orman ile birleştirdi. 

23 Nisan İlk ve ortaokulunun bahçesinde iki gün iki gece süren düğün töreni renkli görüntülere sahne oldu. Kadınlar giydikleri yöresel elbiselerle düğünü renk cümbüşün çevirirken, erkekler de giydikleri yöresel elbiselerle kol kola damat ve gelinin mutluluğunu halay çekerek kutladılar. 

Damadın sağdıçlığını yapan Mali Müşavir ve Serbest Muhasebeci Reşit Orman, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Hakkari il geneli ve çevre illerden düğün törenlerine iştirak eden tüm davetlilere teşekkür etti.

Düğün töreni gece geç saatlere kadar devam etti.

video-ikonu-011.png

o1.jpg

o5.jpgo2.jpgo3.jpgorman-(15).jpgo4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.