Ölmez ailesinin mutlu günü! FOTO GALERİ - VİDEO

Ölmez ailesinin mutlu günü! FOTO GALERİ - VİDEO

Hakkarili İş adamı İsmet Ölmez’in yeğenleri Haşim Ölmez ve Türkçe Öğretmeni Berivan Ölmez görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdiler. Binlerce davetlinin katıldığı düğün renkli görüntülere sahne oldu.


HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İş adamı İsmet Ölmez’in yeğeni Haşim Ölmez hayatını Türkçe Öğretmeni Berivan Ölmez ile birleştirdi. 
Ölmez çifti için Hakkari – Çukurca Karayolu üzerinde bulunan Çemka Köyünde düzenlenen düğüne Hakkari ve Çukurca ‘nın kanaat önderleri, iş adamları, Ölmez ailesinin çevre illerdeki yakınlarının da aralarında bulunduğu  5 bini aşkın davetli katıldı. 

Sağdıçlığını Osman Ölmez’in yaptığı ve iki gün süren düğünde renga renk yöresel elbiseler giyen davetliler Kürtçe müzikler eşliğinde doyasıya halay çekip eğlendiler. 

Hakkarili İş Adamı İsmet Ölmez, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür ederken, sağdıç Osman Ölmez de genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

foto-galeri-icin-tiklayiniz-024.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.