Mehmet Baş Ak Parti'de belediye başkan aday adayı oldu

Mehmet Baş Ak Parti'de belediye başkan aday adayı oldu

Hakkari’nin sevilen simalarından siyasetçi ve esnaf Mehmet Baş, 31 Mart yerel seçimleri için Ak Parti’den Hakkari Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusu yaptı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

31 Mart 2019’da yapılacak yerel yönetim seçimlerinin takvimi işlerken, Ak Parti’de aday adaylık başvuruları ise devam ediyor. 

Hakkari’nin sevilen simalarından eski siyasetçi ve esnaf Mehmet Baş da Hakkari Belediye Başkanlığı için Ak Parti’ye aday adaylık başvurusu yaptı. 

‘Ben bütün Hakkari’de yaşayan halkımın aday adayıyım’ diyen Baş, her kesime eşit seviyede yakınlığı ile bilindiğini ve nüfusunun % 62’si genç olan Hakkari’de gençliğin sesi olmak için aday adaylık başvurusu yaptığı mesajını verdi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum