Kılıçdaroğlu: KHK'lılara mazbatalarını teslim edin!

Kılıçdaroğlu: KHK'lılara mazbatalarını teslim edin!

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan YSK'ya çağrı: KHK'lıların seçime girmesine siz izin verdiniz. Seçimi kazanan KHK'lılara mazbatalarını teslim etmelisiniz...

YSK, HDP'nin birinci parti çıktığı kimi il ve ilçelerde, kanun hükmünde kararnamelerle daha önce görevlerinden uzaklaştırıldıkları gerekçesiyle başkan adaylarına mazbata vermemişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, YSK'ya çağrı yaparak, "KHK ile görevlerinden atılanların seçimde elde ettikleri başarı sonrası bunların başarılarının teslim edilmemesidir. Buradan YSK'nın değerli üyelerine seslenmek isterim. Bunların seçimlere girmesine siz izin verdiniz. Bunlar savcılıktan iyi hal kağıdı aldı. Bunların bir kısmı seçimi kazandı bir kısmı kazanmadı seçimi kazananlara mazbataları teslim etmeniz lazım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.