Kaliteli Kitap Almanın Tek Adresi

Kaliteli Kitap Almanın Tek Adresi

Kelepirkitap.com 2018 yılında hizmet vermeye başlamasıyla online kitap sektöründe kendisine özel bir yer edinmeyi başarıyor.

Kelepirkitap.com 2018 yılında hizmet vermeye başlamasıyla online kitap sektöründe kendisine özel bir yer edinmeyi başarıyor. Amaçları ucuz kitaplar ile tüm kitap severleri buluşturarak daha fazla kitap okunmasına yardımcı olmaktadır. Sadece roman ve ya kültürel kitaplar değil bunların yanı sıra önemli sınavlar için çalışma kitapları ve denemeler de sitede bulunuyor. Geniş bir kitap yelpazesi ile herkesin ihtiyacına uygun en uygun kitapları rahatça bulma ve hızlı bir şekilde sipariş etme fırsatı sunuyorlar. Site yönetiminin müşterilerinden tek istediği hızlıca siteye üye olmak ve istedikleri kitapları sipariş geçmektir. Onlar bu siparişleri hızlıca bir araya getirip hemen kargo ile müşterilerine yolluyorlar.

Site bu konuda da çok titiz bir çalışma yürütüyor. https://www.kelepirkitap.comüzerinden alacağınız kitapların 14:00’dan önce olması halinde aynı gün içinde kargoya verilerek bir gün sonra onlara ulaşmasına yardımcı oluyor. Sağladıkları kaliteli hizmetler arasında bu sadece bir tanesidir. 7 gün 24 saat boyunca kesintisiniz müşteri hizmetleri desteği ile yaşanabilecek her türlü soruna kısa sürede çözüm bularak ortalığın karışmasına izin vermiyorlar. Ödeme ve adres bilgilerinizi kaydetmeniz halinde tüm alışverişlerin tek bir tık ile yapılmasına da izin veriyorlar. Eğer almış olduğunuz kitaplardan memnun kalmazsanız müşterilerinden hiçbir koşul beklemeden kitapları 14 gün içerisinde geri iade etme fırsatı da sunuluyor.

Site tasarımı da çok kullanışlı bir şekilde hazırlanmıştır. Tüm aramalarınızı ana menünün üzerinde bulunan geniş arama sekmesinden yapma imkanınız var. Siteye üye olanları çok sayıda kampanya da bekliyor. Kampanyalı ürünler başlığına tıklayarak o an site içerisinde hazır bir şekilde bulunan tüm kampanyalı kitaplara ve kitap setlerine ulaşma şansınız var. Hızlı ve etkili bir ekiple çalışmaları ile bu kalitenin seviyesi de her gün biraz daha yükseliyor. Kültür kitapları, sınava hazırlık gibi alanlarda aranan tüm kitapları ve denemeleri bulma imkanınız var. Aramalarınızı yayın evleri, yazarlar ve yeni çıkanlar başlıkları altında da yapma imkanı sunuluyor. Kelepirkitap.com sektöre yeni bir soluk getirmesi ve bunu kaliteli bir anlayış ile yapması ile kısa sürede daha yukarılara çıkabilecek bir sitedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.