Kahraman ailesinin mutlu günü

Kahraman ailesinin mutlu günü

Hakkarili İstanbul eski Vergi Dairesi Müdürü Yılmaz Kahraman’ın oğlu Serhat Kahraman için Van’da görkemli bir düğün töreni yapıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün renkli görüntülere sahne oldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İstanbul eski Vergi Dairesi Müdürü Yılmaz Kahraman’ın oğlu Serhat Kahraman Ruken Karaman ile dünya evine girdi.

Van’ın Bostaniçi mahallesinde Karaman’ın evinin bahçesinde yapılan ve iki gün iki gece süren ve sağdıçlığını Mücahit Kahraman’ın yaptığı düğün renkli görüntülere sahne oldu.

Düğüne; Irak’ın Dohuk Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak çalışan Ahmet Gravi, Hewler’den Deham Seit,  Hakkari eski belediye başkanı Hüseyin Ümit, İşadamı Necip Yağızer, Van’ın kanaat önderlerinden Şakir Ağa’nın torunu Cafer Ertaş, Sadettin Şen, Hakkari eski vergi dairesi Müdürü Ömer Canan, Hakkari eski milletvekili A. Mütalip Özbek, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesi kanaat önderlerinden Tahir Akdağ ile Kahraman ve Karaman ailelerinin Hakkari ve Van’dan gelen binlerce davetli katıldı.  

Davetlilerin çoğunluğunun yöresel elbise giydiği düğünde Kürtçe parçalar eşliğinde halay çekilirken, yaklaşık bin 500 davetliye Hakkari yöresinin yemekleri ikram edildi. Düğünün Video ve fotoğraf çekimi ise Jehat Kamera’dan Selami Çelikok tarafından çekildi.

Kahraman ailesi düğün törenlerine ktılan bütün davetlilere teşekkür etti.

foto-galeri-icin-tiklayiniz-005.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.