Hakkarili öğretmen çiftin mutlu günü!

Hakkarili öğretmen çiftin mutlu günü!

Hakkari’de görevli Sosyolog Ahmet Aydoğdu Edebiyat Öğretmeni Muhsine Demir ile hayatını birleştirdi. Renkli görüntülere sahne olan düğüne çiftin yakınları yoğun ilgi gösterdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER 

Hakkarili Sosyolog Ahmet Aydoğdu Edebiyat Öğretmeni Muhsine Demir ile dünya evine girdi. 

Sümbül Mahallesi Şehit Erol Olcuk Orta Okulu bahçesinde düzenlenen düğüne, Hakkari ve Çukurca’nın önde gelen kanaat önderleri, siyasi parti temsilcileri, işadamları ve binlerce davetlinin yanı sıra Aydoğdu ailesinin Irak, Mersin, Diyarbakır ve Van başta olmak üzere çevre il ile ilçelerden gelen çok sayıda davetli katıldı.

İki gün boyunca davetliler yöresel elbiseleri ile Kürtçe müzikler eşliğinde halay çekerken, misafirler büyük kuyruklar oluşturarak ve gelini tebrik edip hediyeler sundu.

Düğünden yeğeninin sağdıçlığını üstlenen İşadamı Nezam Aydoğdu, düğünlerine katılan ve mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür ederek gelin ve damada ömür boyu mutluluklar diledi.

Öğretmen çift ise düğünlerinin eğitim sezonun başına denk gelmesi nedeniyle çifte mutluluk yaşadıklarını dile getirdiler  

foto-galeri-icin-tiklayiniz-005.png

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.