Hakkarili Maden Mühendisi dünya evine girdi

Hakkarili Maden Mühendisi dünya evine girdi

Hakkarili İş adamı İsmet Ölmez’in yeğeni Maden Mühendisi Yılmaz Ölmez Melek Keçeci ile dünya evine girdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İş adamı İsmet Ölmez’in yeğeni ve Meskan Ölmez Madencilik şirketinin yönetim kurulu üyesi maden Mühendisi Yılmaz Ölmez hayatını Melek Keçeci ile birleştirdi. 

Çiftin düğünü Hakkari – Çukurca Karayolu üzerinde bulunan İsmet Ölmez Flotasyon tesisinde yapıldı. 

Düğüne Hakkari ve Çukurca‘nın kanaat önderleri, iş adamları, Ölmez ailesinin çevre illerdeki yakınlarının da aralarında bulunduğu binlerce davetli katıldı. 

Sağdıçlığını Recep Ölmez’in yaptığı ve iki gün süren düğünde renga renk yöresel elbiseler giyen davetliler Kürtçe müzikler eşliğinde doyasıya halay çekip eğlenirken, davetlilere yöresel yemek ikramında bulunuldu. 

Hakkarili İş Adamı İsmet Ölmez, Hakkari ve Türkiye’nin değişik illerinden gelerek bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti.

Sağdıç Recep Ölmez ise genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

foto-galeri-icin-tiklayiniz-005.png

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.