Hakkarili Akademisyen dünya evine girdi

Hakkarili Akademisyen dünya evine girdi

Hakkari Üniversitesinden çalışan Akademisyen Yusuf Tan Diyarbakırlı Avukat Yeter Oruç ile görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’nin sevilen  simalarından Mustafa Tan’ın oğlu Akademisyen oğlu Yusuf Tan,  Diyarbakırlı Avukat Yeter Oruç  ile hayatını birleştirdi. 

Sümbül Mahallesi Şehit Erol Olcuk Orta Okulu bahçesinde düzenlenen düğüne, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş  Hakkari’nin önde gelen kanaat önderleri, siyasi parti temsilcileri, işadamları ve binlerce davetlinin yanı sıra Tan ailesinin Irak, Mersin, Diyarbakır ve Van başta olmak üzere çevre il ile ilçelerden gelen çok sayıda davetli katıldı.

İki gün boyunca davetliler yöresel elbiseleri ile Kürtçe müzikler eşliğinde halay çekerken, misafirler büyük kuyruklar oluşturarak ve gelini tebrik edip hediyeler sundu.

Düğünden yeğeninin sağdıçlığını üstlenen İşadamı Hasan Tan  Hakkari ve Türkiye’nin değişik illerinden gelerek bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti.

foto-galeri-icin-tiklayiniz-005.png

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.