Hakkari’de İkizler Eczanesi açıldı

Hakkari’de İkizler Eczanesi açıldı

Hakkari’de 4 genç girişimci kardeşin işleteceği İkizler Eczanesinin açılışı yapıldı. Bulvar Caddesi üzerinde hizmet vermeye başlayan eczanenin açılışına çok sayıda davetli katıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari kent merkezindeki Bulvar Caddesi üzerindeki Hadi Besi İş Hanı’nın birinci katında faaliyete geçen İkizler Eczanesi, Eczacı İslam Zirek ile kardeşleri Necip, Nasrullah ve Remzi Zirek’in girimleri ile kuruldu. 

İkizler Eczanesinin açılış törenine Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nazım Demir, Esnaf Odası Başkanı İsmail Akboğa, Şoförler Odası Başkanı Abdi Arslan,  Esnaf ve Kefaret Kredi Kooperatifi Başkanı Ubeydullah Öztunç, esnaflar ve çok sayı vatandaş katıldı.

Açılış kurdelesi, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nazım Demir, Esnaf Odası Başkanı İsmail Akboğa, Şoförler Odası Başkanı Abdi Arslan ve Eczacı İslam Zirek tarafından kesildi. 

Bakü Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu Eczacı İslam Zirek, 4 kişinin istihdam edileceği İkizler Eczanesi’nde Hakkari halkına layık olduğu hizmetin en iyisini vereceklerini söyledi.

Açılışa katılan herkese teşekkür eden Eczacı Zirek, eğitimini tamamlayıp memleketinde kendi halkına hizmet vermenin sevincini yaşadığını belirerek, “Eczacılık sektöründe yeni bir konsept ile yerli eczacı olarak halkımıza hizmet vereceğiz. Hakkari’nin yerlisi olarak halkımızın hizmetkarı olacağız. 3 kardeşimle birlikte bizatihi işimizin başında durarak halkımıza layık olduğu hizmeti vereceğiz” diye konuştu.

Açılış ikramın ardından son buldu.

foto-galeri-icin-tiklayiniz-030.png

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.