Hakkari'de 'Cölemerg çay ve kahve evi' hizmete açıldı

Hakkari'de 'Cölemerg çay ve kahve evi' hizmete açıldı

Hakkari’de 6 kişinin istihdam edildiği “Cölemerg çay ve kahve evi ” hizmete açıldı. Yeni hizmete açılan iş yerinde çay sadece 1 TL'dir

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’de özellikle dışarıda kahvaltı yapmayı, arkadaşlarıyla çay, kahve içmeyi ve keyifli vakit geçirmeyi sevenler, iş çıkışlarında, öğle tatillerinde ve hafta sonu günlerinde zamanlarını en iyi geçirebilecekleri çay ve kahvaltı evi açıldı. 

Hakkarili Servet Bor ve Nevzat Tan girişimleri ile Kaya plaza yanında bulunan Kahraman Apartmanın ikinci katındaki adresinde açılan “Cölemerg çay ve kahvaltı evinde 6 kişi istihdam ediliyor.

İş yeri sahipleri, Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu ifade ederek, bu sektörde yıllardır hizmet verdiklerini söylediler. 

Girişimci Servet Bor haftanın yedi günü sabah 06:00 ile gece 24:00 saatlerinde hizmet vereceğini belirterek “Eflasyona karşı uygun kahvaltı çeşitlerimiz yanı sıra Müşterilerimize soğuk sıcak içeceklerimiz, tavla, santranç, domino, ile de hizmet vereceğiz” dedi. 

 

Adres: Kaya plaza yanı Kahramanlar Apartmanı 2. Kat 

İLETİŞİM: 0542 770 19 93

kahvalti.png

2-709.jpg4-474.jpg3-580.jpg1-777.jpgimg_6812.jpg5-325.jpg6-236.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum