Hakkari'de 15 kilo 929 gram eroin ele geçirildi

Hakkari'de 15 kilo 929 gram eroin ele geçirildi

Hakkari'nin Yüksekova ilçenden Van'a giden bir araçta yapılan aramada Zeytin tenekelerinin içerisine gizlenmiş 15 kilo 929 gram eroin maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

Hakkari valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi;

''İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçunu önlemeye yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında; 18.01.2019 günü İlimiz Yüksekova İlçesinden Van istikametine gitmekte olan bir araçta yapılan aramada zeytin tenekelerinin içerisine gizlenmiş vaziyette 15.929 gram eroin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirilmiştir. 1 şahıs gözaltına alınmış olup; konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir'

1---kopya-001.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.