Eşbaşkan Karaman ilk icraatına başladı!

Eşbaşkan Karaman ilk icraatına başladı!

Hakkari Belediye eşbaşkanı Cihan Karaman ve belediye meclis üyeleri Bağlar Mahallesi’ndeki yollarda incelemelerde bulundular. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Yerel seçimlerin ardından mazbatasını alıp göreve başlayan Hakkari Belediyesi Eşbaşkanı Cihan Karaman ve yeni dönem belediye meclis üyeleri ilk icraatlarına başladılar. 

Son dönemlerde kentte etkili olsan yağışlar neden yollarında göçme meydana gelen ve asfaltı çözülen Bağlar Mahallesinde incelemelerde bulunan Eşbaşkan Karaman ve beraberindeki belediye meclis üyeleri belediye tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi. 

Mahalle sakinleri ile görüşen Eşbaşkan Karaman, çöken yola alternatif bir yol yapılması için çalışma başlatacaklarını, yağışların durması ile birlikte de kalıcı bir çözüm bulunacağı mesajını verdi. 

Daha sonra Hakkari Küçük Sanayi Sitesi’ne geçen Eşbaşkan Karaman ve beraberindeki belediye meclis üyeleri sanayi sitesi çevresindeki istinat duvarı ve yollarda incelemelerde bulundu. 

1-20190419130945.jpg2-20190419130945.jpg3-804.jpg4-624.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum