DBP Eski İl Başkanı Çallı'nın mutlu günü

DBP Eski İl Başkanı Çallı'nın mutlu günü

Hakkarili genç siyasetçi Av.Mustafa Miraz Çallı Hakkarili İş Adamı Naif Çallı'nın kızı Nigar Çallı ile dünya evine girdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’nin saygın ailelerinden ve kanaat önderi Bedri Çallı’nın oğlu Av. M. Miraz Çallı hayatını Hakkarili iş adamı Naif Çallı’nın kızı Nigar Çallı ile birleştirdi. 

Yunus Emre İlk ve Ortaokulu'nun bahçesinde yapılan düğün törenine, DBP ve HDP Hakkari il yöneticileri, Eski HDP Hakkari Milletvekili Esat Canan, Hakkari Baro Başkanı Av. Zeydin Kaya, HATSO Başkanı Servet Taş, eski Hakkari Belediye Başkanı Şükrü Çallı, ile sivil toplum örgütü temsilcileri, kanat önderleri ve binlerce kişi katıldı. 

Yöresel kıyafetleriyle düğün törenine katılan davetliler Kürt’çe müzik eşliğinde kol kola girerek saatlerce halay çektiler.  

Sağdıç Bedirhan Çallı, bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti. 

Damadın babası Bedri Çallı ise, oğlunun düğününe gerek yurt dışından gerekse de değişik illerden gelerek düğüne renk katan tüm dost ve akrabalara teşekkür etti. 

Düğün töreni akşam geç saatlere kadar devam etti.

c3-001.jpg

c1-001.jpgc2-003.jpgc5-003.jpguiii.jpgc4-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.