Between Cafe yeni yıl için hazır!

Between Cafe yeni yıl için hazır!

Bir süre önce Hakkari’de görkemli bir tören ile hizmete açılan Between Cafe yeni yıla hazır.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Eylül ayında eski Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak ve protokol üyelerinin katımı ile Çevre yolunda hizmete açılan kentin en modern mekanlarından biri olan Between Cafe 2019’a ‘Nerde gireyim?’ diye düşünenler için güzel bir alternatif. 

Genç girişimci Yaşar Yorulmaz’ın açtığı Between Cafe, güler yüzlü personeli, uygun fiyatları ve her geçen gün yükselen kalitesiyle yeni yıla rahat ve konforlu bir mekanda girmek iteyen müşterilerini ağırlamaya hazır. 

Zengin menüsü ve hizmet kalitesiyle misafirlerinin memnuniyetini üst düzeyde tutan Between Cafe yılbaşına canlı müzik eşliğinde alkolsüz girmek isteyenler için alternatif bir adres.  Between Cafe’de Meyve Tabağı, Çerez Tabağı ve Parkorn Çay ikramları var. 

Sınırlı sayıda rezervasyonların kaldığı Between Cafe’de yerinizi ayırmak istiyorsanız elinizi çabuk tutun! 

ADRES: Çevre Yolu  “Between Cafe” Hakkari

İLETİŞİM: 0542 211 2430 - 0 542 220 22 21

6-280.jpg

4-528.jpg3-661.jpg2-833.jpg1-918.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.