Beşiktaş Malatya'da üç puanı iki golle aldı

Beşiktaş Malatya'da üç puanı iki golle aldı

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Yeni Malatyaspor'un konuğu oldu. Çekişmeli geçen mücadele 2-1 Beşiktaş üstünlüğüyle son buldu.

Çekişmeli geçen mücadele 2-1 Beşiktaş üstünlüğüyle son buldu. Golsüz biten ilk yarıda Lens'in ayağına arkadan basan Yeni Malatyaspor kaptanı Adem büyük'ün kırmızı kartla oyun dışında kalması, oyun dengelerini değiştirdi. Beşiktaş 50. dakikada Atiba Hutchinson'un golüyle 1-0 öne geçerken, ev sahibi takım 65'te Ömer Şişmanoğlu'nun golüyle skoru eşitledi. 70. dakikada Adem Ljajic, golüyle tekrar takımını öne geçirdi. Bu arada Sırp futbolcu sevincinde aşırıya kaçarak sarı kart cezalısı durumuna düştü. Sırp oyuncu Fenerbahçe derbisinde oynamayacak. Beşiktaş 39 puana yükselirken, Yeni Malatyaspor 34 puanda kaldı. Şenol Güneş'in takımı ligde bir sonraki maçını evinde Fenerbahçe ile oynayacak. Malatya ekibi ise Çaykur Rizespor deplasmanına gidecek.
Beşiktaş Malatyada üç puanı iki golle aldı
15.02.2019 - 22:27Hürriyet Haber
Ayrıntılar gelecek...

 MAÇTAN NOTLAR

Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında Beşiktaş, Evkur Yeni Malatyaspor'a konuk oldu.

Süper Lig'de ikinci sezonunu geçiren ve bu sezon kendi sahasında Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi yenen Evkur Yeni Malatyaspor, Beşiktaş'ı da yenmek hedefinde. 4 büyüklerin üçünü iç sahada deviren Malatya temsilcisi, Beşiktaş'ı da mağlup ederek tarihe geçmek istiyor.

TRİBÜNLER DOLDU

36 puanla 3'üncü sırada yer alan Beşiktaş ile ligin 4'üncü sırasında bulunan Yeni Malatyaspor'da taraftarlar bu maça yoğun ilgi gösterdi. 27 bin 500 kapasiteli Yeni Malatya Stadı'ndaki karşılaşmada sarı kırmızılı taraftarlar için ayrılan 24 bin 500 kişilik kontenjanda 24 bin bilet satılırken, siyah beyazlılar için ayrılan 1287 kişilik biletler tükendi. Böylelikle tribünler boş kalmadı.

STAT ÇEVRESİNDE YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ

Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmada stat çevresinde alınan yoğun güvenlik tedbirleri dikkat çekti. Stada giriş sağlayan tüm kapılarda tedbir alınırken, stat etrafında adeta kuş uçurtulmadı.

SARI KIRMIZILI TARAFTARLARDAN KOREOGRAFİ

Malatya'nın 27 bin kişilik stadyumunda taraftar, ellerinde sarı kırmızılı bayraklarla takımlarına destek verdi. Maraton ve kale arkası tribünlerinde karşılaşma başlamadan önce taraftarlar dev bir teknik direktör Erol Bulut koreografisi yaparak ve sarı kırmızılı kartonlar açarak dikkatleri üzerine çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.