Beşiktaş 4 golle liderin peşinde!

Beşiktaş 4 golle liderin peşinde!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Ankaragücü'nü 4-1 mağlup etti. Beşiktaş'a galibiyeti getiren goller Ljajic, Mustafa Pektemek, Güven ve Oğuzhan'dan geldi. Ankaragücü'nün tek sayısı ise El Kabir'den geldi.

Süper Lig’in 13. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Ankaragücü’ne konuk oldu. Son deplasman galibiyetini Erzurumspor karşısında alan ve dış sahada istediği sonuçları alamayan Beşiktaş, Ankaragücü karşısında kötü gidişata son verdi. Mücadeleyi baştan sona üstün götüren Siyah Beyazlı ekip sahadan 4-1 galip ayrıldı ve puanını 21’e yükseltti.

Beşiktaş’a galibiyeti getiren goller Ljajic, Mustafa Pektemek, Güven ve Oğuzhan’dan geldi. Kartal’da Ljajic ve Oğuzhan bu sezon ilk kez golle tanıştılar. Ankaragücü’nün tek golü ise El Kabir’den geldi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.