Albayrak: Yüzde 10 indirim kampanyası başlatıyoruz

Albayrak: Yüzde 10 indirim kampanyası başlatıyoruz

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Enflasyonla Topyekün Mücadele" başlıklı sunumda yaptığı konuşmada, "Yüzde 10 indirim kampanyası başlatıyoruz." açıklaması yaptı.

Tüm firmalara konu ile ilgili çağrı yapan Albayrak, bu indirim kararlarının firmaların inisiyatifinde olacağını, ve "hali hazırdaki indirim kampanyalarına ek olarak yapılacağını" söyledi.

Berat Albayrak, bu indirim kampanyasına katılacakların dükkanların girişine "mücadelenin logosunu" asmasını da istedi. Albayrak, halka da çağrı yaparak bu logoların bulunduğu firmalardan alış veriş yapılmasını istedi,

Aynı sunumda "enflasyonlamücadele.org" isimli internet sitesi de duyuruldu.

Albayrak'ın sunumunda şu başlıklar da öne çıktı:

Hal yasasında değişiklik yapılacak, Meclis'e bu ay içinde gelmesi sağlanacak. Bu yasa ile komisyonculuk kaldırılacak, yeni haller kurulacak

Kira artışı tüketici fiyatlarına göre belirlenecek

Stokçulukla etkin mücadeleye devam edilecek

Alo 175 hattı üzerinden vatandaş şikayetleri takip edilecek

Berat Albayrak, olağan üstü bir durum olmaması durumunda, "elektrik ve doğalgaza yıl sonuna kadar zam yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.