Albayrak: TL inşallah daha iyi olacak

Albayrak: TL inşallah daha iyi olacak

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türk Lirası'nın daha iyi olacağını söylerken" Sizden isteğimiz büyük ve güçlü Türkiye yolculuğunda Cumhurbaşkanımızla dimdik, omuz omuza yürümenizdir" dedi.

Trabzon Dernekler Federasyonu tarafından Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Sinan Erdem Spor Salonu'nda "Büyük Trabzonlular Buluşması" gerçekleştirildi.Programda Erdoğan'dan önce Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak da konuştu. Albayrak buradaki konuşmasında, Türkiye'nin tarihinde görmediği uluslararası ekonomik operasyonlara maruz kaldığını dile getirdi.Albayrak, şunları kaydetti:"Özellikle seçime gittiğimiz bir süreçte birilerinin 'Dolar 8 lira olacak, 15 lira olacak' diye söylediklerine şahit olduk mu? Telefonlarınıza bakın dolar kaç lira olmuş? İnşallah daha iyi olacak. Sizden isteğimiz büyük ve güçlü Türkiye yolculuğunda Cumhurbaşkanımızla dimdik, omuz omuza yürümenizdir." Etiketler : Trabzonlular buluşması, Berat Albayrak Kaynak: Albayrak: TL inşallah daha iyi olacak 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.