Ak Parti Hakkari'de ilçe ve belde adaylarını belirledi!

Ak Parti Hakkari'de ilçe ve belde adaylarını belirledi!

Ak Parti'nin 31 Mart yerel seçimlerinde Hakkari'nin Yüksekova, Şemdinli, Çukurca ve Derecik ilçeleri ile belde belediye başkanları açıklandı. Adaylar bugün Hakkari'de düzenlenecek olan tanıtım toplantısında duyurulacak.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım başlarken, siyasi partilerde belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor.

Daha önce Hakkari Vali Yardımcısı ve Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyit Epçim'i Hakkari Belediye Başkan adayı olarak duyuran Ak Parti Hakkari'ye bağlı ilçe ve belde belediye başkanlarını da belirledi.

Ak Parti'nin ilçe ve belde belediye başkan adaylarının bugün yarın Hakkari Kapalı Spor Salonunda yapılacak tanıtım toplantısı ile duyrulacak.

Öte yandan Ak Parti'ye yakın bir çok sosyal medya hesabından paylaşılan bilgilere göre, Ak Parti'nin Yüksekova Belediye Başkan Adayı'nın Teoman Zeydan, Şemdinli Belediye Başkan Adayının Tahir Saklı, Çukurca Belediye Başkan Adayı'nın Ensar Dündan, Derecik Belediye Başkan Adayı'nın ise Ekrem Çetinkaya olduğu iddia ediliyor.

Hakkari Merkeze Bağlı Durankaya Beldesi'nde İsmail Demirci, Yüksekova'nın Büyükçiftlik Beldesi'nde Rüştü Zeydan, Esender Beldesi'inde ise Dırbaz Büyüksunun Ak Parti belde belediye başkan adayları olduğu paylaşıldı.

Hakkari Objektif Haber Muhabiri'nin ulaştığı Ak Parti İl Başkanı Emullah Gür, Hakkari ilçe ve belde belediye başkan adaylarının Genel Başkan Yardımcısı Orhan Miroğlu'nun katılacağı tanıtım toplantısında açıklanacağını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.