AcarKids'in 15. Şubesi Hakkari'de açıldı! VİDEO

AcarKids'in 15. Şubesi Hakkari'de açıldı! VİDEO

Hakkari’de 0-14 yaş grubundaki çocuklar için A’dan Z’ye her türlü giyim malzemesini bulabileceğiniz AcarKids isimli çocuk mağazası hizmete açıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Türkiye’nin çeşitli yerlerinde mağazası olan AcarKids 15. Mağazasını Hakkari’de açıldı.

Nedim Gür ve Metin Uce’nin girişimleri ile İstiklal Caddesi Vakıfbank’ın yanındaki Ümit İşhanı’nın bitişiğinde faaliyete geçen mağazanın açılışına  Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, HATSO Genel Sekreteri Fikret Keskin, Serbest  Muhasebeci ve Mali Müşavir Cabbar Yakupoğlu, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.

0-14 yaş grubu, anne, bebe çocuk giyiminde bol çeşidin uygun fiyata satıldığı mağazanın kurdelesi Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür, mağaza işletmecisi Nedim Gür ve davetliler tarafından kesildi.

Girişimci Nedim Gür, Hakkari’de ilk defa 0-14 yaş grubundaki çocuk ve bebeklerin A’dan Z’ye her türlü giyim ihtiyacı ile oyuncaklarının bir arada bulunduğu bir mağazayı hizmete açtıklarını söyledi.

Mağazayı kurarken hiçbir ayrıntıdan kaçınmadıklarını anlatan Gür, “5 kişiyi istihdam edeceğimiz mağazamızda, hastane çıkışları, bebek mobilyaları, beşik, bebek yürüteçleri, bebek arabaları, bebek oto koltuğu anne kucağı, hamak çeşitleri, elektrikli salıncak ve beşikler gibi envay çeşit anne bebe çocuk araç gereçleri ile hizmetinizde olacağız” dedi.

Girişimci Metin Uce ise mağazanın açılışa katılan herkese teşekkür etti ve Türkiye’nin 15. Mağazasını Hakkari’de açmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Uce, bebek ve çocuk sağlığında giyimin çok önemli olduğuna dikkat çekerek, 0-14 yaş grubundaki bebek ve çocuklar için kaliteli ürün arayan anne ve babaları AcarKisd’e bekliyoruz diye konuştu.

Açılışın ardından davetlilere ikramda bulunuldu.

1-20190415203859.jpg2-20190415203859.jpg

8-160.jpg5-433.jpg6-325.jpg7-207.jpg3-796.jpg4-619.jpg

9-100.jpg10-101.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.