Miss-Pak Temizlik Koltuk ve Yatak Yıkama yaz temizliğinde yanınızda

Miss-Pak Temizlik Koltuk ve Yatak Yıkama yaz temizliğinde yanınızda

Hakkari'de faaliyet gösteren Miss-Pak Temizlik Koltuk ve Yatak Yıkama yaz temizliğinde yanınızda

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Kışın sert ve zorlu hava koşularından dolayı evinizde bulunan koltuk ,yatak ,sandalye ve kalorifer peteklerinizi özel ilâçlar ile yıkıyoruz daha hijyen bir ortam sizlere sunuyoruz. 

5 yılın verdiği deneyim ile  profesyonel makineler ve deneyimli personellerle hizmetinizde olmaktan onur duyarız.

1-20200601075357.jpg

Evinizde bulunan koltuk yatak ve sandalyelerinizi özel ilaçlar ile ilk günü gibi temizliğine kavuşturuyoruz ve daha hijyen temiz bir ortam sunuyoruz

3-20200601075357.jpg

Cafe - iş yeri ve büronuzda  bulunan sandalye sedir koltuklarınızı yerinde yıkıyoruz ve mikrop bakterilerden arındırıyoruz.

4-956.jpg

Cafe - is yeri ve büronuzda  bulunan sandalye sedir koltuklarınızı yerinde yıkıyoruz ve mikrop bakterilerden arındırıyoruz.

5-633.jpg

Araç koltuklarını yıkama işlemi yapmaktayız, Yatak yıkama hizmetini vermekteyiz,

7-307.jpg

6-453.jpg

Evlerini doğalgaza dönüştürmek isteyen ev sahiplerine müjde , yıllardır kalorifer kazanında yaktığınız kömür kalorifer peteklerinizin içini tortu ve zararlı maddeler doldurmaktadır, evinizi doğalgaza çevirmeden önce peteklerinizi yıkatmanız  kombinizin ömrünü uzamasına sebep olur.

Kışın petekleriniz ısınmıyorsa bizi arayın biz sizin peteklerinizi  8 bar çift yönlü profesyonel makine ile temizleyelim kışın ilk günkü gibi ısınmaya devam edin!

İletişim:0553 082 67 48

İNSTEGRAM 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.