"Miss-pak temizlik koltuk ve yatak yıkama firmasında Hakkari'ye yeni bir hizmet daha"

"Miss-pak temizlik koltuk ve yatak yıkama firmasında Hakkari'ye yeni bir hizmet daha"

Miss-Pak koltuk ve yatak yıkama  firması olarak Hakkari’ye yeni bir hizmet daha getirdik.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Dünyayı  tehdit altına alan Corona virüs nedeniyle Miss-pak temizlik koltuk ve yatak firması olarak daha sağlıklı bir yasam için profesyonel makineler ile evinizi, iş yerinizi ve arabanızı dezenfekte hizmetine başlattık. 

5 Yıllın verdiği tecrübe ve deneyim ile koltuk, yatak ,sandalye ve araç koltuklarınızı özel anti bakteriyel  özeliğine sahip ilaçlar ile yıkıyoruz ilk günkü gibi hijyen ve temizliğine kavuşturuyoruz.

Baharın gelmesi ile evinizin daha hijyen olması için koltuk ve yatak  yıkama hizmeti vermekten onur duyarız. 

Miss-Pak koltuk ve yatak yıkama firması olarak profesyonel dezenfekte makinemiz ile evinizi aracınızı ve iş yerinizi  baştan aşağı dezenfekte  ederek daha sağlıklı yaşam ve mikroplardan arınmış bir şekilde sizlere ortam sunuyoruz.

Evlerini doğalgaza dönüştürmek isteyen ev sahiplerine müjde , yıllardır kalorifer kazanında yaktığınız kömür kalorifer peteklerinizin içini tortu ve zararlı maddeler doldurmaktadır, evinizi doğalgaza çevirmeden önce peteklerinizi yıkatmanız  kombinizin ömrünü uzatır.

Randevu hizmet numarası : 0553 082 67 48

Dünyayı  tehdit altına alan Corona virüs nedeniyle Miss-Pak temizlik koltuk ve yatak firması olarak daha sağlıklı bir yasam için profesyonel makineler ile evinizi, iş yerinizi ve arabanızı dezenfekte hizmetine başlattık. 

1-20200425031158.jpg2-20200425031158.jpg3-20200425031158.jpg

4-941.jpg5 yıllın verdiği tecrübe ve deneyim ile koltuk, yatak, sandalye ve araç koltuklarınızı özel anti bakteriyel  özeliğine sahip ilaçlar ile yıkıyoruz ilk günkü gibi hijyen ve temizliğine kavuşturuyoruz.

1-20200515065656.jpg

Baharın gelmesi ile evinizi daha hijyen olması için koltuk ve yatak  yıkama hizmetini sizlere vermekten onur duyarız.5-621.jpg6-449.jpg

Evlerini doğalgaza dönüştürmek isteyen ev sahiplerine müjde, yıllardır kalorifer kazanında yaktığınız kömür kalorifer peteklerinizin içini tortu ve zararlı maddeler doldurmaktadır, evinizi doğalgaza çevirmeden önce peteklerinizi yıkatmanız  kombinizin ömrünü uzatır.

7-304.jpg

8-225.jpg

9-143.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.