MİSS - PAK Temizlik 1 yaşına girdi!

MİSS - PAK Temizlik 1 yaşına girdi!

Geçen yıl hizmete giren ve yaptığı hizmetler ile büyük beğeni toplayan MİSS- PAK Temizlik 1 yaşında. Kurban Bayramında ev ve iş yerinizi mis gibi görmek istiyorsanız MİSS- Pak bir telefon kadar yakın!

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Geçen yıl Mayıs ayında Hakkari’de faaliyete başlayan MİSS-PAK Temizlik birinci yılını geride bıraktı.

1 yıl boyunca gerek kamu kurumlarında gerek ise özel şirketler ve evlerde yaptığı temizlik hizmetleri ile büyük takdir toplayan MİSS – PAK birinci yıl onuruna Kurban Bayramı için ev ve iş yerlerinizi arzu ettiğiniz gibi temizleyene hazır!

Deneyimli personellerimizle halılarınızı; koltuklarınızı, zebra-stor perdelerinizi yıkıyor; yurt ve evlerinizin battaniye, yorgan ve yatakları ile cafelerinizin koltuklarını mis gibi yıkıyoruz. 

Camiler, Kuran – Kursları, Oteller, İnşaat halindeki ev ve işyerlerinin inşaat sonrası temizliği, araç koltuklarınız titizlikle yıkanır,  yerinde hali yıkama hizmeti veriyoruz. 

Yaptığımız hizmetleri ve referanslarımızı instagram sayfamızda paylaşıyoruz. Sizde bayrama temiz girmek istiyorsanız sizlere hizmet vermekten onur duyarız!

ADRES: BULAK MAHALLESİ GÜLTEKİNLER SEMTİ  - HAKKARİ MERKEZ

İLETİŞİM: 0553 082 67 48

9-070.jpg

7-134.jpg5-267.jpg6-184.jpg

8-099.jpg3-458.jpg2-554.jpg4-385.jpg1-607.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.