Minik öğrencilerden Vali Toprak'a ziyaret

Minik öğrencilerden Vali Toprak'a ziyaret

Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Hakkari’ye ziyaretleri sırasında Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ı çiçekle karşılayan ve okuyup "Vali ve Doktor" olmak istediklerini belirten 2 öğrenciyi makamında kabul etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

30 Kasım 2017 tarihinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Hakkari’yi ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ı protokol üyeleriyle birlikte çiçekle karşılayan ve bakanın "Büyüyünce ne olmak istiyorsunuz?" sorusu üzerine "Vali" olmak istediğini belirten Cumhuriyet İlkokulu 6/B sınıfı öğrencilerinden Hebun Nalin Tuncer ile "Doktor" olmak istediğini ifade eden Sude Rana Deniz aileleriyle birlikte Vali Cüneyit Orhan Toprak’a ziyarette bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Toprak, öğrenci ve aileleriyle bir süre sohbet etti. Vali Toprak, ideallerindeki mesleğe sahip olmalarını temenni ettiği öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. 

02-078.jpg01-(1)-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.